Het aanbod

Bij het CJG kunnen (aanstaande) ouders, verzorgers, kinderen en jongere vragen stellen over opvoeden, opgroeien en gezondheid. Vanaf de zwangerschap totdat kinderen 18 jaar zijn. De professionals kijken op verschillende momenten of kinderen zich goed ontwikkelen. Met een luisterend oor, antwoord en advies staan ze voor alle gezinnen klaar. Daarmee biedt CJG Rijnmond hulp bij de grote gebeurtenissen in een mensenleven.

Naast de momenten waarop de professionals (aanstaande) ouders, kinderen en jongeren op afspraak zien, zijn zij ook altijd welkom tijdens één van de inloopspreekuren. Daar kunnen zij vragen stellen over opvoeden, opgroeien en gezondheid. Het is ook mogelijk om contact op te nemen met het contactcentrum. Iedere werkdag zitten professionals offline en online klaar.

Ook geeft CJG Rijnmond de vaccinaties uit het Rijksvaccinatieprogramma aan zwangeren en kinderen. Zo worden ernstige infectieziekten, en de verspreiding daarvan, voorkomen.

Op de website van CJG Rijnmond biedt het CJG betrouwbare informatie en kunnen ouders, kinderen en jongeren zich aanmelden voor gratis cursussen en themabijeenkomsten. Deze organiseert het CJG of één van hun samenwerkingspartners.

Contactgegevens

Website
http://www.cjgrijnmond.nl/ (externe link)
Telefoonnummer
088-2010000
Email
info@cjgrijnmond.nl
Locatie
Hoogwerfsingel 2
3202 SP Spijkenisse NL