Het is niet altijd makkelijk om een weg te vinden in de mogelijkheden, wetten en regels over zorg en ondersteuning. Loop je tegen problemen aan? Over wonen, opvoeding en ontwikkeling, school of werk? Dan kan je terecht bij de onafhankelijk cliëntondersteuners van MEE. Zij kunnen je helpen zoeken naar oplossingen en antwoorden op vragen.

MEE denkt met je mee

MEE geeft gratis informatie, advies en ondersteuning aan mensen met een beperking en hun omgeving. Over maatschappelijke ondersteuning, zorg, jeugdzorg, onderwijs, welzijn, wonen, werk en inkomen.

De cliëntondersteuning van MEE in gemeente Nissewaard

De cliëntondersteuning van MEE valt onder de Wet Maatschappelijke Ondersteuning (WMO).  De gemeente is verantwoordelijk voor het uitvoeren van de wet.

In de gemeente Nissewaard zijn er cliëntondersteuners die werken bij MEE. In team Thuis in Nissewaard zijn cliëntondersteuners aanwezig die met jou meekijken en je helpen. Voor vragen over jeugd kun je je aanmelden bij het Jeugd Ondersteuningsteam (JOT). De cliëntondersteuners van MEE zijn onafhankelijk, dus ze staan altijd naast je. Je kunt contact opnemen met het servicebureau van MEE of een aanmelding doen bij Thuis in Nissewaard en vragen om een cliëntondersteuner van MEE.

Organisatie en contactgegevens

Stichting MEE Plus
Hoogwerfsingel 2 Spijkenisse
servicebureau@meeplus.nl
0181 33 35 07